Lemea | Fotografie
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fotografie

Over dit project

Onder deze noemer: BE YOUR OWN HERO ben ik dan ook de website ingestapt met als belangrijke eis, dat deze ruwe werkelijkheid ook als zodanig weergegeven moest worden. Geen stockfoto’s van modellen zonder sportziel. Geen met olie ingesmeerde en met de juiste belichting weergegeven fitboys & girls. Maar alleen de heerlijke, eerlijke ruwe werkelijkheid. En dit kon alleen door middenin de groepen stoere maar opstandige pubers tijdens de vechtsportlessen te staan met m’n camera. Of rustig te zitten bij een groep liefdevolle sympathieke deelnemers van de Yoga. Prachtig was het om die kleine knapen en meiden te zien rennen naar de ‘schat van geheime technieken’ in de tuimelkaratelessen. En niet te vergeten de fitnessruimte, daar waar in iedere andere sportschool er een schroom is om die drempel over te stappen zo lang je geen 25 meer bent, of vrouw, of over een bepaald vetpercentage heen gegroeid bent. Kan je die stap moeiteloos maken bij Sportschool Bushido. Je bent niet alleen welkom, zo voel je je daar ook echt. Iedereen loopt rond met zijn eigen doelstelling en niemand is te beroerd om je wat uit te leggen of even plaats voor je te maken. Kortom dit fotograferen voelde als een privilege.
Omdat fotograferen niet mijn specialiteit is, had ik de hulp ingeschakeld van Remy van de Geyn. Hij heeft me tips and tricks gegeven om tot dit resultaat te kunnen komen. Van de eerste basics als: leer je camera kennen, naar compositie, tot fotobewerking met de juiste programma’s. Zeer dankbaar ben ik voor al zijn tijd en energie.

De bijgevoegde foto’s zijn genomen tijdens de MMAlessen van Mingo Corputti (Team Extreme). Ook hier was die sympathieke uitstraling van Bushido voelbaar zowel in de lesgever als zijn pupillen. Er werd hart tegen hart met elkaar getraind en gespard maar met respect voor elkaar en hun leraar.

 

FOTOGRAFIE MMA

Ben je benieuwd naar de overige foto's, like dan onze facebookpagina, daar zullen de aankomende weken alle foto's op gezet worden.

Datum

20 November

Categorie
Sportschoolbushido
Tags
Huisstijl, Logo