Lemea | Sportschool Bushido
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sportschool Bushido

Datum

20 November

Categorie
Sportschoolbushido
Tags
Logo
Over dit project

Al meer dan 40 jaar is Sportschool Bushido een begrip in Tiel en omstreken. Niet in zijn minst door de huidige eigenaar Ries van Toorn, die in de karate- en kickbokswereld bekend is door zijn europese- en wereldtitels in de vechtsport, maar ook doordat hij exbondscoach is van de Nederlandse karateka’s. Hij geeft met passie les en weet dit ook over te brengen op een hechte en loyale groep lesgevers in zijn dojo. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is bereid een stapje extra te zetten bijvoorbeeld voor het afnemen van examens, geven van demonstraties, organiseren van een marathon of het coachen van pupillen in eigen tijd. Hierdoor wordt de sportschool door een brede groep van toegewijde instructeurs gedragen en door deze basis en persoonlijke inzet voelt iedere sporter zich een onderdeel van de school in plaats van een klant of erger nog een nummer.

Om ook anderen dit te kunnen laten ervaren, heb ik begin dit jaar een week lang een ‘open gym’ mogen vormgeven met de perfecte look voor de gemaakte plannen, maar waar ook een eigen inbreng welkom was. Een hele leuke uitdaging! Denk hierbij aan: Photobooth met ‘eigen props’, Bring your Buddy-actie, Open Gym vormgeving (social media, advertentie, posters), Body&Mindavond. Maar de meest succesvolle actie was toch wel de FreeFotoactie. Hiervoor was Fotostudio Mandy een dag aanwezig op de sportschool met een eigen studio tot haar beschikking. Alle sporters, klein, groot, jong en oud konden alleen of met een sportmaatje op de foto in zijn sporttenue. Hilarische taferelen maar ook bloedserieuze foto’s zijn hieruit naar voren gekomen. Ben je benieuwd naar de rest, klik dan hier. Wil je ook graag zo’n foto meld je dan hier aan.